"átlag(os) vagy" cikk kiegészítő gondolata

Az eredeti cikkben egyoldalúan mutattam be, hogy te vagy csak az átlaga a körülötted lévőknek.

Azonban még nekem is csak most világosodott meg, hogy ezt nem elég csak a te szemszögedből nézni. Mert a te barátaid, ismerőseid is átlagok. Akikre pedig ha így tekintünk rá, Te vagy hatással.

Mintha egy jégkockát dobnánk a pohár teába, cukros italba, vagy egy hűsítő limonádéba. Ami történik, hogy nem csak a jégkocka melegszik fel, azaz jelen esetben elolvad, ahogy az eredeti cikkben leírtam, hanem az ital is lehűl. Hiszen ok és okozat, hatás, ellenhatás, és az éremnek is két oldala van.

4094362316_9a208c1b99_b.jpg

Vagyis nem csak rád vannak hatással a körülötted lévők, hanem te is hatással vagy másokra. Ezért is fontos, hogy milyen vagy a körülötted lévőkkel. Nem hiába mondják a nagy bölcsek, hogy a változást magaddal kezd. 

quote-if-you-want-to-change-the-world-start-with-yourself-mahatma-gandhi-82-31-88.jpg

change_yourself--change_yourself_if_you_want_to_change_the_world_preview.jpg

ésmégsokanmások...

Azon túl, hogy mindenki azt kapja amit szeretne (mert a vonzás törvénye értelmében amit belül, tudatalatt, igazán akar, kíván az ember, azt vonzza be az életébe, így a barátokat is), téged azért tekintsenek barátnak, mert egy jó ember vagy. Vagy úgy is mondhatnám, hogy azért léptél valaki életébe, mert ketten együtt jobbak vagytok és többre vagytok képesek, mint külön-külön, kihasználva a szinergia szó minden értelmezését.

 

 

     (    (
      )    )
 ................
|              |]
 `----------'

Ha tetszett a cikk, hívj el egy kávéra személyesen és beszéljük át, vagy adj új témát, vagy ha épp nem érsz rá, küldj egy kávét, hogy éjjel nappal csak ilyen cikkeket írjak. Addig is egy "like" és egy "megosztás" is sokat segít.

Köszönöm!