egy szép életfelfogás - In memory of Las Vegas (2017-10-02)

A minap kutakodva a neten találtam ezt az idézetet. Ez egy olyan idézet, amit nem lehet félreérteni, ennek az idézetnek az üzenete, lényegében megerősíti a "golden rule" azaz aranyszabályt, vagyis légy olyan másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (kivéve, ha mazochista vagy, gondolj arra, hogy nem mindenki az)

Azon túl, hogy minden relatív, és neked is másképp szép egy naplemente, mint a melletted ülőnek, és mindig könnyebb rombolni, mint építeni. Szóval mindezektől függetlenül, ez az a gondolat, amit ha elteszel, sok barátra teszel majd szert, szerte a világon, akikhez bármikor visszatérhetsz, örömmel fognak fogadni. Kedvességed pedig majd az új ismeretségek is látják majd rajtad, akikkel már könnyebben is fogsz megismerkedni.

Mintha azt mondanám, hogy a kedvességet, vagy (jelen gondolatmenet alapján azt is mondhatnám, hogy) az emberséget is gyakorolni kell? Igen, jól olvastad az előbb a sorok közt, és gyakorold is, minden nap, az eladótól, buszsofőrtől, más utasoktól kezdve, a kollégákon át otthon is, a családdal, barátokkal, kedveseddel.

Próbáld ki, hogy egy egyszerű kedves mosoly hogyan hat másokra.

tumblr_ox73u8vo9m1rhy0pco1_1280.jpg

one day you'll be just a memory for some people. do you best to be a good one.

vagyis: "Egy nap, csak egy emlék leszel néhány embernek. Tégy meg mindent, hogy az egy jó emlék legyen."

 

 

     (    (
      )    )
 ................
|              |]
 `----------'

Ha tetszett a cikk, hívj el egy kávéra személyesen és beszéljük át, vagy adj új témát, vagy ha épp nem érsz rá, küldj egy kávét, hogy éjjel nappal csak ilyen cikkeket írjak. Addig is egy "like" és egy "megosztás" is sokat segít.

Köszönöm!